#

Hakkımızda

1940 yılından bu zamana kadar Denizli’nin Pamukkale ilçesinde atalarımızdan miras kalan topraklarımızda çiftçilik yapmaktayız. 1994 yılından beri de her yıl genişleyerek ve kapasitemizi arttırarak meyve üreticiliği olarak başladığımız mesleğimize kalitede bir numara olmak adına dış pazarlara açılmak için dış talepleri de göz önünde bulundurarak meyve üreticiliği yapmaktayız. ‘Önce İnsan’ felsefesiyle kurulan şirketimiz tüm dünyaya organik sağlıklı yaş meyve sebze yedirmek ve sunmak amacıyla tarım sevdalısı işin uzmanı kişiler tarafından faaliyete geçirilmiştir. Cansever Nakliyat Soğuk Hava Deposu San. Ve Tic. Ltd. Şti. 30000 metre kare arazi içerisinde 2500 metre kare kapalı alan içerisinde son teknoloji soğutma sistemleri ile donatılmış olup erken uyarı sistemleriyle her zaman güvenli saklama koşulları sağlamaktadır. Tarım ailemizde yüzyıllardır miras kalan adeta yaşam felsefemizdir. 460000 metre kare arazide iyi tarım uygulamaları faaliyeti sürdüren köklü bir şirkettir. 265000 metre kare nar bahçesi ,165000 metrekare ayva ve 30000 metre kare ceviz bahçesi mevcuttur. Kalitede taviz vermemek adına üretimin her aşamasında zirai destek almaktayız. İnsan sağlığına zarar verici gübre ve ilaçları kullanmamaktayız. Bunun yanı sıra verimi arttırmak adına hormon, ruhsatsız ilaçlar insan sağlığına zarar verici hiçbir yapay madde kullanmamaktayız. Tüm ürünlerimiz Avrupa ve Dünya standartlarına uygun organik tarım standartlarında üretilerek soğuk hava depomuzda işlenerek muhafaza edilmektedir. Güleryüzlü ekibi ile alanında uzman çalışanlarıyla şirketimiz profesyonel hizmet vermektedir. Topraktan gelen lezzeti Dünya ile buluşturmaya geldik... Cansever Nakliyat Soğuk Hava Deposu San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak internete açılışımızın amacı siz değerli ithalatçılarımız ve ihracatçılarımız ile sürekli iletişim kurabilmek çünkü dünyada gelişen teknoloji sayesinde internet aracılığı ile iletişim kesintisiz, çabuk olduğu için ve hiç tanımadığımız ülke ve firmalarla daha çabuk tanışabilmek, üretmiş olduğumuz meyvelerimizi yurt dışında da pazarlamak, üreticiliğimizi sürekli ileriye götürmek, kalitemizi kontrollü bir şekilde her yıl daha iyiye götürmek amacındayız.

Vizyonumuz

En üst değerde kalite ve yeni ürünleri pazara sunmak, sektördeki lider konumu sürdürmek, kurumsal kişiliğiyle yurt içinde ve yurt dışında örnek alınan dinamik bir firma olmak, ihracatı arttırmak, ürün kalitesinden ve üretici kimliğimizden ödün vermeden ürün çeşitliliğini arttırarak kapasiteyi yükseltmek ve dış piyasada öncü firmalar arasında yer alarak pazar payını genişleten bir firma olmak.

img

Misyonumuz

Yılların vermiş olduğu tecrübe ve güvenilirlik ile kaliteli ürün ve üretimimizi her daim daha ileriye taşımak, pazara her zaman kaliteli ürün sunmak.

Ürünlerimiz




Nar

Çeşit : Hicaz

Tat : Sulu tatlı ekşi

Boyut :   7,  9,  12,  14

Hasat yeri : Denizli

Ambalaj : Karton kutu/Plastik kutu



Denizli Irlıganlı ovasında yetişen Türkiye’nin en kaliteli Hicaz Narı’nı, Eylül- Mart ayları arasında soğuk hava deposunda muhafaza edilebilmektedir. Raf ömrününde uzun olan hicaz narının üretiminde büyük bir rol oynamaktayız. Yıllık ortalama 1000 ton üretim gerçekleştirmekteyiz. Avrupa standartlarına uygun ilaçlama yöntemleri kullanılmaktadır. Hicaz narı meyve kabuk rengi koyu kırmızı, tane rengi ise bordoya yakın kırmızıdır, mayhoş bir tadı vardır. Nar'da Adet ağırlık minimum 400 gram maksimum 1500 gram olarak değişiklik göstermektedir. Nar, antioksidan içeriği en yüksek olan meyve türleri arasında yer alır. Bu özelliği ile bağışıklık sistemini güçlendirerek pek çok hastalıklardan korur. Tek bir nardan elde edilen nar suyu, günlük C vitamini gereksiniminin %40'ından fazlasını karşılayabilecek düzeyde vitamin içeriğine sahiptir. Antioksidan özelliğe sahip olan C vitamini, vücutta her türlü enfeksiyona karşı savaşırken hücrelerde oksidatif hasarların oluşumunu engelleyerek tüm kanser türlerine karşı koruma sağlar. Aynı zamanda nar, güçlü antioksidan özellikleriyle bilinen kırmızı şarap ve yeşil çay gibi diğer besinlere oranla 3 kat daha fazla antioksidan bileşen içerir. Kolesterol ve şekeri de dengeleyen nar, kalp sağlığını koruduğu gibi, kanser hücrelerinin de gelişmesini engellemektedir. Nar tanelerinden ziyade, tüm meyveden üretilen nar suyunun kırmızı şarap ve yeşil çaya nazaran üç kat daha güçlü antioksidan etkiye sahip olduğu bulunmuştur.

Üretim Tablosu

Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

Ayva

Çeşit : Eşme

Tat : Hafif ekşi-tatlı ve sulu

Boyut :  7,  9,  12,  14

Hasat yeri : Denizli

Ambalaj : Karton kutu/Plastik kutu



Eşme ayvası üretimini gerçekleştirmekteyiz. Orta-iri, yuvarlak geniş karınlı, sapa doğru daralır. Meyve eti gevrek, sulu, mayhoştur ve boğucu değildir. Sofralık değeri yüksektir. Ayvanın hasat dönemi ise Eylül sonlarıdır. Uygun koşullarda muhafaza edildiğinde saklanma süresi 5 aya kadar çıkabilir. Ayva meyve olmasının yanı sıra, çekirdeği ve yaprağı ile de oldukça değerli bir meyvedir. Ayva içeriğinde, potasyum, demir, bakır ve C vitamini gibi insan bağışıklığı için önemli vitaminleri kapsamaktadır. Direkt meyve olarak tüketildiğinde sağlık için son derece faydalı olan ayva, aynı zamanda ilaç yapımında da kullanılmaktadır. Çocuklarının sağlıklı gelişmesine katkı sağlamak isteyen her anne ve baba mutlaka çocuklarına ayva yedirmelidirler. Vitamin ve mineral açısından çok zengin içerikte olan ayva, çocukların sağlıklı gelişmelerini sağlarken, bağışıklık sistemlerini de kuvvetlendirmektedir. Ayrıca ishali kesici özelliğe sahip olan ayva, çocuklarda ve yetişkinlerde güvenle tüketilmesi gereken bir meyvedir. Sindirim sistemine müthiş olumlu etkileri vardır. Hazımsızlık ve şişkinlik gibi mide sorunlarını iyileştirici faydaya sahiptir. Ayva kanı temizlemesi, cildi güzelleştirmesi ve kolesterolü düşürücü etkisi gibi sağlığa pek çok faydaları olan bir meyvedir. Diğer yandan ayvanın çekirdekleri suda bekletildiğinde jel kıvamını almaktadır. Çekirdeğinden elde edilen bu jel, öksürükten cilt sorunlarına kadar pek çok sağlık sorununa iyi gelmektedir. Bu sebeple yılın büyük bölümünde bulunması mümkün olan ayvanın meyvesinden ve çekirdeğinden mutlaka faydalanılmalıdır. Reçeli, marmelatı ve tatlısı da yapılabilen ayva sofralarınızda yerini alabilir. Çiğ olarak veya komposto halinde tüketilirse ishali keser. Serbest radikallerle savaşarak kanser hücrelerinin oluşumunu engeller. Kansızlığa iyi gelir, ağız kokusunu geçirir ve kilo almayı önler.

Üretim Tablosu

Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık

İletişim